Work

Marc Permanyer va néixer a Barcelona l'any 1979, i viu entre la ciutat i el Montseny. És freelance des del 2011 i es guanya la vida sobretot programant pàgines web. També en dissenya, així com realitza dissenys audiovisuals per ser projectats, o participa en projectes teatrals i d'escriptura.

És llicenciat en Físques per la UAB, i té un màster MBA per la UB.

Com a programador, va començar al 2005 a Pukkas Internet Solutions per programar software a mida dels clients. Al 2011, en col·laboració amb RogerP va començar el desenvolpament en Wordpress, que l'ha anat incorporant més i més fins a dia d'avui, en què realitza tot tipus de pàgines webs, des de botigues fins agendes.

En la part escènica, ha treballat en multitud d’espectacles de teatre, poètics o musicals. Entre ells, destaquen el mapping de Cobla 2.0, en actiu des del 2011 al Palau de la Música amb la Cobla de Sant Jordi, En comptes de la Lletera, de Jordi Oriol i Josep Pedrals, estrenat a Temporada Alta, Cartes Lliures amb Pau Carrió al Teatre Lliure, o més recentment les projeccions a l’OFF Liceu. També ha estat ajudant de direcció de Jordi Oriol a l’espectacle Safari Pitarra, estrenat al Teatre Nacional de Catalunya l’any 2014.

Dedica el seu temps lliure a escriure, llegir, practicar esport i menjar amb els amics.Description:
Client:
Year:
Target:
Tasks: